Våra behandlingar

Jaderma erbjuder dig resultatinriktade behandlingar som ska ge dig en bra hudhälsa.

Välkommen
med din bokning

Välkommen att boka behandling via knappen nedan, 

Observera* Det är viktigt för oss att du berättar om du har någon sjukdom eller allergier så som Diabetes, Rosacea, Perioral dermatit etc. Eftersom detta kan påverka vissa av våra behandlingar. Vi är alltid måna om att hitta den bästa personliga lösningen för dig. Varmt välkommen!

Fotvård

Få mjuka och fräscha fötter med våra fotvårdsbehandlingar. Jaderma tar hand om din fotvård på bästa sätt oavsett om du vill ha hjälp med svullna, ömma trötta fötter eller torra och spruckna hälar har vi lösningen för dig. Genom att hålla en bra fotvård kommer du genast att känna dig mer välvårdad. Vårt mål är att du ska få fina fötter genom att ta bort förhårdnader, fila och nagelbanden görs fina.

Har du diabetes vill vi att du informerar oss.
Regelbunden fotvård är både effektivt och ett behaglig sätt att undvika förhårdnader och ömma fötter. Även om du upplever att det inte förekommer några tydliga besvär kan en regelbunden fotvård förebygga framtida problem samt bidra till ett allmänt välbefinnande.

Fotvård | 50 min

Fötterna packas in i en bubblande inpackning som mjukar upp dina fötter. Nagelbanden trimmas och fötterna filas. Behandlingen anpassas efter dina behov. Avslutas med lackning och fotmassage. Lacket får du ta med hem.

Pris: