Våra behandlingar

Jaderma erbjuder dig resultatinriktade behandlingar som ska ge dig en bra hudhälsa.

Välkommen
med din bokning

Välkommen att boka behandling via knappen nedan, 

Observera* Det är viktigt för oss att du berättar om du har någon sjukdom eller allergier så som Diabetes, Rosacea, Perioral dermatit etc. Eftersom detta kan påverka vissa av våra behandlingar. Vi är alltid måna om att hitta den bästa personliga lösningen för dig. Varmt välkommen!

Vaxning

Hårborttagning med vaxning är ett effektivt och skonsamt sätt ta bort oönskad hårväxt. Den här metoden av hårborttaning passar alla hårtyper och innebär en liten risk för hudirritation och svullnad. Jaderma erbjuder vaxning av ben, armar ansikte, rygg och bikini.Vi har många års erfarenhet av att använda vax för hårborttagning och använder en teknik som gör vaxningen snabb, effektiv och skonsam mot din hud.

Behandlingen bör upprepas med jämna mellanrum på grund av  att det sker en återväxt inom 3-6 veckor från behandlingstillfället. Du kommer att känna att hårväxten blir mjukare och tunnare när du gör regelbundna vaxnings-behandlingar. Om du gör en vaxning blir hårväxten också mjukare jämfört med om du t.ex. rakar bort din hårväxt med hyvel.

För att få ett så bra resultat som möjligt av vaxningen bör hårstråna vara cirka 7-8 mm. Vi rekommenderar att undvika rakning mellan behandlingarna för att erhålla ett så bra resultat som möjligt när du kommer till oss på din vaxningsbehandling.

• Tänk på att hårstråna bör vara ca 7-8 mm.
• Undvik att använda lotion på de områden som ska vaxas 24 timmar innan du kommer till oss på behandling.
• Rengör eller peela huden några dagar innan din behandling för att ta bort döda hudceller och avlägsna orenheter. Detta minskar risk att få irriterad hud efter behandlingen.
• Utsätt inte området som ska behandlas för UV-strålning (sola) 48 timmar innan behandling.
• Det kan ta någon dag för huden att återhämta sig efter en vaxning.
• Det kan uppstå rodnader på huden som är helt ofarliga och som lägger sig inom 24 timmar.
• Huden är extra känslig för smuts och bakterier efter en vaxningsbehandling då hårsäckarna är öppna och känsliga.
• Använd ingen lotion 24 timmar efter behandlingen.
• Undvik direkt solljus på det vaxade områdena direkt efter behandlingen.

Pris: