Våra behandlingar

Jaderma erbjuder dig resultatinriktade behandlingar som ska ge dig en bra hudhälsa.

Välkommen
med din bokning

Välkommen att boka behandling via knappen nedan, 

Observera* Det är viktigt för oss att du berättar om du har någon sjukdom eller allergier så som Diabetes, Rosacea, Perioral dermatit etc. Eftersom detta kan påverka vissa av våra behandlingar. Vi är alltid måna om att hitta den bästa personliga lösningen för dig. Varmt välkommen!

Yumi Lashes Lift

Yumi Lashes är en banbrytande och prisad keratinbehandling från Frankrike som vårdar och får naturliga fransar att se bättre ut än lösögonfransar. En snäll salongsbehandling speciellt framtagen för dig som är allergisk eller känslig mot färg, kemikalier, mascara, franslim, sminkborttagningsprodukter etc. Därför innehåller det varken starka kemikalier eller hormoner.
Keratinbehandlingen tar bara 75-90 minuter, ger omedelbar effekt och varar i 6-12 veckor. Resultatet är beroende av fransarnas kvalitét, livscykel och eftervård. Upprepade Yumi Lashes keratinbehandlingar förlänger fransarnas livscykler och gör att du får fler fransar på sikt. Alltså, ju fler behandlingar du gör desto längre håller resultatet. Yumi Lashes ska dock inte förväxlas med vanlig “lash lift” – en uppdaterad variant av permanent ögonfransböjning som kan skada fransarna och gör dem torra och spröda.
I din Yumi Lashes behandling blir dina fransar formade (böjda), keratinbehandlade och färgade!

Pris: