Våra behandlingar

Jaderma erbjuder dig resultatinriktade behandlingar som ska ge dig en bra hudhälsa.

Välkommen
med din bokning

Välkommen att boka behandling via knappen nedan, 

Observera* Det är viktigt för oss att du berättar om du har någon sjukdom eller allergier så som Diabetes, Rosacea, Perioral dermatit etc. Eftersom detta kan påverka vissa av våra behandlingar. Vi är alltid måna om att hitta den bästa personliga lösningen för dig. Varmt välkommen!

Borttagning av tatuering

Vissa tatueringar är vackra medans vissa önskar man att man inte gjort. Nu är det helt möjligt att ta bort tatuering utan laser.

Med denna nya metod använder vi oss av Bye-Bye pigment lösning och en maskin som löser upp pigmentet som enkelt läggs på området som önskas tas bort. Kan kännas lite när vätskan verkar i 60-90 sekunder men det går snabbt över.

Vanliga frågor

Ja, den bleks precis som när man gör en laserbehandling.
Tekniken har nu gått så fort fram att vi kan även behandla känsliga områden som vid ögon och ansiktet. Vill man ta bort tatueringen helt så krävs flera behandlingar precis som vid laserbehandling. Efter behandlingen kommer en lättare skorpa att bildas som avtar inom en vecka.

 

Efter 6-8 veckor efter behandlingen kan du behandlas för ny behandling. Vill du göra en 
” cover up” tatuering på området rekommenderar vi att du väntar 2-3 månader. Pga gör man det för tidigt kan vissa partier bli mörkare än andra. Då huden inte hunnit läka helt för ny behandling.
Har du gamla bryn, eyeliner, läppar som du vill göra om eller som inte blev bra kan du även nu ta bort dessa för att göra nya eller ta bort helt.

Konsultation

Konsultation rekommenderas alltid innan behandling för att se vad som krävs tidsmässigt och du får ett kostnadsförslag på vad behandlingen kostar dig. Du kan ställa frågor i lugn och ro, visa vad du önskar ta bort. Vi tittar på hur djupt och hårt man har tatuerat för att beräkna antal gånger. Vi kan aldrig lova hur många behandlingar det tar för att få bort en tatuering helt. Men vi kan med vår erfarenhet ge ungefär antal behandlingar. Efter erfarenhet ser vi att det ger fina resultat då även laser behandlingar ha gjorts och tatueringen inte har gått bort.

Pris: