Våra behandlingar

Jaderma erbjuder dig resultatinriktade behandlingar som ska ge dig en bra hudhälsa.

Välkommen
med din bokning

Välkommen att boka behandling via knappen nedan, 

Observera* Det är viktigt för oss att du berättar om du har någon sjukdom eller allergier så som Diabetes, Rosacea, Perioral dermatit etc. Eftersom detta kan påverka vissa av våra behandlingar. Vi är alltid måna om att hitta den bästa personliga lösningen för dig. Varmt välkommen!

Injektions behandlingar

Föryngring av ditt naturliga jag – Vi strävar efter att ge dig ett naturligt resultat. Vi samarbetar med              Avanza Kliniken där alla injektionsbehandlingar utförs av Birgitta med många års erfarenhet. 

Botox är en säker behandling som ger dig ett naturligt resultat och ett ansikte som ser fräscht ut.

Botox är ett läkemedel som förhindrara att musklerna drar ihop sig där injektionen ges. På så sätt slätats huden ut och rynkorna minimeras. Denna muskelavslappning är tillfällig och avtar gradvis. 

Botox passar för dig som vill behandla argrynkan, pannan, runt ögonen – ”kråksparkar”, sura mungipor och runt munnen.

Fillers används bland annat vid läppförstoring, rynkor och ärr. Resultatet ger ett fylligare, slätare och föryngrande utseende. Behandlingen ger ett omedelbart resultat.

Botox är en förkortning av Botulinumtoxin typ A och är en av världens vanligaste medicinska estetiska behandlingar. Man utför över 5 miljoner behandlingar om året världen över med Botulinumtoxin världen över.

En botox behandling är snabb, enkel och relativt smärtfri. Behandlingen tar mellan 10-20 minuter. Man använder en micro-nål och injicerar små mängder Botox i den muskeln som orsakar rynkorna för att kunna blockera dom nervimpulser till just den muskeln som man behandlar. Detta leder då till att den rörelse som orsakar rynkan upphör, och huden slätas ut allt eftersom huden förnyas, vilket den ständigt gör men nu utan rörelsebelastning.

Botox lämpar sig perfekt för behandling av rynkor mellan ögonen ( dvs argrynkan ), dom horisontella rynkorna i pannan, rynkor i ögats utkanter ( dvs kråksparkar ). Det kan uppstå en liten svullnad samt rodnad där injektionen givits, men den försvinner relativt snabbt efter ett par timmar.

Efter behandlingen ska man ej massera huden för då finns det risk att man flyttar produkten och får då oönskade resultat/effekter.
Man ska under 24h undvika varma bad/bastu och fysisk träning.

Man ska även undvika stark sol just före och just efter behandlingen.
Man kan använda lätt make-up 4-6 timmar efter behandlingen.
Du ser resultatet av botox-behandlingen efter ca två veckor då visar den sin fulla effekt.

Pris:

Microtox gold är en behandling där man slussar ner en cocktail med hyaluronsyra, vitaminer och en låg dos med botox.

Behandlingen leder till att man jämnar och slätar ut huden som fina linjer och rynkor. Förbättrar ytliga acneärr. Minskar synliga porer. Ger en fin lyster till huden.

Microtox gold består av en behållare och ett nålhus med 20 stycken supertunna nålar som är tillverkade av titan och är överdragna med guld. När nålarna “stämplas” in i huden öppnas behållaren och produkten rinner ner genom nålarnas kanaler.

Behandlingen med microtox gold är en relativt smärtfri behandling. Direkt efter behandlingen kan en viss rodnad uppstå, den brukar lägga sig inom ett par timmar. Botox/toxinblandningen har en låg koncentration och den påverkar inte ansiktets mimik.

Behandlingen kan göras med 4-6 månaders intervall.

Pris:

PRP är en förkortning som står för Platelet Rich Plasma, vilket innebär blodplättsrik plasma. Det går ut på att utvinna tillväxtfaktorer från eget blod som man sedan injicerar med små tunna nålar i området man vill behandla. Ex argrynkan, hårbotten, mungipor. Denna behandling passar både man som kvinna som vill sträva efter naturligt utseende. Även för dig som lider av håravfall eller tunnhårighet.

Injicering av PRP kan behandla rynkor och hudåldrandet som ansikte, hals, dekolltage eller händer. PRP ökar cellförnyelse samt stimulering av ökad kollagenproduktion. Den ökade kollagenproduktionen resulterar i sin tur utjämning av rynkor, ojämnheter samt ökad spänst.

PRP är en säker och effektiv metod. Utan kirurgiska ingrepp och biverkan då inga tillsatser utförs.

Behandlingen genomförs genom att man tar en liten mängd blod från kunden, som vid ett vanligt blodprov. Efter detta separeras plasman och blodplättarna från blodet genom att man centrifugerar blodet. Denna plasma med blodplättar innehåller olika tillväxtfaktorer som ger en ökning av läkningsprocessen av tex skadad eller åldrad hud. Samt håravfall och tunnhårighet.

Man injicerar plasman med blodplättarna i de områden som man vill behandla. Behandlingen tar mellan 30-60 min.
Det man kan förvänta sig av en PRP-behandling är ökad kollagenproduktion samt att hudens struktur och ton förbättras succesivt. En full förnyelse av kollagen tar upp till tre månader.
Områden som man med fördel kan behandla är huden runt ögon, kinder, haka, käklinje, bröst, dekolletage och vid tunnhårighet/håravfall behandlas hårbotten.

Pris:

Injektionsbehandlingar med Restylane och Restylane Skinbooster: