Våra behandlingar

Jaderma erbjuder dig resultatinriktade behandlingar som ska ge dig en bra hudhälsa.

Välkommen
med din bokning

Välkommen att boka behandling via knappen nedan, 

Observera* Det är viktigt för oss att du berättar om du har någon sjukdom eller allergier så som Diabetes, Rosacea, Perioral dermatit etc. Eftersom detta kan påverka vissa av våra behandlingar. Vi är alltid måna om att hitta den bästa personliga lösningen för dig. Varmt välkommen!

Injektionsbehandlingar

Föryngring av ditt naturliga jag – Vi strävar efter att ge dig ett naturligt resultat. Vi samarbetar med              Avanza Kliniken där alla injektionsbehandlingar utförs av Leg sjuksköterska Birgitta som har många års erfarenhet. Klicka på länken för att komma till Avanza kliniken

Botox är en säker behandling som ger dig ett naturligt resultat och ett ansikte som ser fräscht ut.

Botox är ett läkemedel som förhindrara att musklerna drar ihop sig där injektionen ges. På så sätt slätats huden ut och rynkorna minimeras. Denna muskelavslappning är tillfällig och avtar gradvis. 

Botox passar för dig som vill behandla argrynkan, pannan, runt ögonen – ”kråksparkar”, sura mungipor och runt munnen.

Fillers används bland annat vid läppförstoring, rynkor och ärr. Resultatet ger ett fylligare, slätare och föryngrande utseende. Behandlingen ger ett omedelbart resultat.

Botox är en förkortning av Botulinumtoxin typ A och är en av världens vanligaste medicinska estetiska behandlingar. Man utför över 5 miljoner behandlingar om året världen över med Botulinumtoxin världen över.

En botox behandling är snabb, enkel och relativt smärtfri. Behandlingen tar mellan 10-20 minuter. Man använder en micro-nål och injicerar små mängder Botox i den muskeln som orsakar rynkorna för att kunna blockera dom nervimpulser till just den muskeln som man behandlar. Detta leder då till att den rörelse som orsakar rynkan upphör, och huden slätas ut allt eftersom huden förnyas, vilket den ständigt gör men nu utan rörelsebelastning.

Botox lämpar sig perfekt för behandling av rynkor mellan ögonen ( dvs argrynkan ), dom horisontella rynkorna i pannan, rynkor i ögats utkanter ( dvs kråksparkar ). Det kan uppstå en liten svullnad samt rodnad där injektionen givits, men den försvinner relativt snabbt efter ett par timmar.

Efter behandlingen ska man ej massera huden för då finns det risk att man flyttar produkten och får då oönskade resultat/effekter.
Man ska under 24h undvika varma bad/bastu och fysisk träning.

Man ska även undvika stark sol just före och just efter behandlingen.
Man kan använda lätt make-up 4-6 timmar efter behandlingen.
Du ser resultatet av botox-behandlingen efter ca två veckor då visar den sin fulla effekt.

Pris: