Våra behandlingar

Jaderma erbjuder dig resultatinriktade behandlingar som ska ge dig en bra hudhälsa.

Välkommen
med din bokning

Välkommen att boka behandling via knappen nedan, 

Observera* Det är viktigt för oss att du berättar om du har någon sjukdom eller allergier så som Diabetes, Rosacea, Perioral dermatit etc. Eftersom detta kan påverka vissa av våra behandlingar. Vi är alltid måna om att hitta den bästa personliga lösningen för dig. Varmt välkommen!

Pro Power-peel
Kemisk peeling

Kemisk peeling hör till de mest effektiva metoderna för att få bukt med diverse hudproblem. Pro Power Peel är Dermalogicas mest kraftfulla kemiska peeling. Denna behandling kan anpassas efter olika hudtillstånd och är bland annat mycket effektiv vid ojämn pigmentering, tilltäppta porer, acne, grov ytstruktur samt linjer och förlorad spänst. En kur på 3-6 gånger ger hållbara och långsiktiga resultat. Pro Power Peel kan även utföras som en enskild behandling med fokus på lyster och jämnare hudyta.

Pris:

Cosmelan-mot pigmentering

Cosmelan® en världsledande behandling inom pigmenteringar som blivit så populär för det går att behandla alla hudtyper på fitzpatrickskalan. Cosmelan® fungerar som behandling på bland annat melasma, åldersfläckar, postinflammatoriska hyperpigmenteringar och fräknar.
Cosmelan® är en två-stegs behandling vilket innebär att första steget utförs på kliniken, och andra steget är behandling som kunden fortsätter med hemma. Detta upplägg gör att behandlingen blir kontrollerad och fortsatt verksam under hela behandlingsförloppet. Den passar alla hudtyper som vill ha fräschare och jämnare hud.
Innan kur ska en konsultationsbesök bokas.

Pris:

Potent | Säker | Effektiv – Successivt förbättrade resultat som redan syns efter första behandlingen

Global eyecon-ögonbehandling

Professionell behandling som korrigerar rynkor, påsar och mörka ringar, pigmenteringar och försämrad elasticitet i det periokulära området. En kur är totalt tre/ sex sessioner under sex veckor. En behandling i veckan/varannan vecka där du utför global eyecon periocular peel och global eyecon periocular solution.

Pris:

Acne-peel

Acne-Peel är en intensiv acne behandling speciellt framtagen för acnebenägen hud från mild till måttlig acne, även fet och tilltäppt hud. Klinikbehandling kombineras med ett hemvårdsprogram och vi vill att du använder produkterna 10-14 dagar innan första behandling. Denna behandling görs i kur 3-5 behandlingar och inkluderar hemvårdsprodukter till ansiktet. Vi rekommenderar att du bokar en konsultation innan kur.

Pris:

Dermaplaning Pro med kemisk peeling

Behandlingen ger direkt uppstramning och fantastisk lyster. Den kraftfulla effekten håller i sig några dagar vilket gör den optimal inför ett speciellt event. Behandlingen jobbar även på sikt genom den kraftfulla kemiska peelen.

Behandlingen tar ca 60 minuter tolereras av alla hudtyper

Avancerad hudvård som ger dig resultat

 

Några dagar efter behandlingen kan huden börja flagna för att stimulera cellförnyelsen. Behandlingen kan med fördel utföras va 5-7v vecka eller vid behov.

Resultatet förstärks och förlängs för varje behandling och hudens förmåga att ta upp de aktiva ingredienserna ökar.

Pris: