Våra behandlingar

Jaderma erbjuder dig resultatinriktade behandlingar som ska ge dig en bra hudhälsa.

Välkommen
med din bokning

Välkommen att boka behandling via knappen nedan, 

Observera* Det är viktigt för oss att du berättar om du har någon sjukdom eller allergier så som Diabetes, Rosacea, Perioral dermatit etc. Eftersom detta kan påverka vissa av våra behandlingar. Vi är alltid måna om att hitta den bästa personliga lösningen för dig. Varmt välkommen!

Long–Time–Liner
Kosmetisk tatuering/Medicinsk tatuering

Våra linergister är specialutbildade experter inom skönhet och medicinsk tatuering. De tar sig tid för att ge råd och för att svara på alla dina frågor kring kosmetisk tatuering. Vårt mål är att du ska känna dig nöjd med din behandling och ditt resultat. Därför har vi utvecklat den extra skonsamma metoden ”Conture Make up”.
Våra linergister skräddarsyr din behandling utifrån dina förutsättningar och med hjälp av vår professionella teknik. Vi erbjuder ett stort sortiment av olika färger för att kunna uppfylla alla dina önskemål. Permanent make up – medicinsk tatuering med metoden Long-Time-Liner använder samma princip som en vanlig tatuering, men går inte så djupt ner i huden. Dessutom med hjälp av en annan färg för att ge micropigmenteringen ett naturligt utseende. Färgerna blir aldrig blåa i tonen efter några år.

Long-Time-Liner kosmetisk pigmentering – medicinsk tatuering har efter många års forskning och utveckling blivit det naturliga valet av permanent make up.
Med kosmetisk pigmentering – medicinsk tatuering kan du uppnå ett väl detaljerat och uttrycksfullt utseende.

Många kvinnor sminkar sig dagligen för att känna sig mer attraktiva. Permanent Make up är en skonsam metod som ersätter smink såsom ögonbrynfärg, eyeliner och läppar.  Permanent Makeup är perfekt för en aktiv livsstil. Med ett vårdat utseende känner man sig fräsch på jobbet, i gymmet eller på spat. Kvinnor som vill ha ett perfekt utseende 24 timmar om dygnet utan att lägga tid och energi på att förnya sitt smink flera gånger om dagen. Att framhäva det naturliga utan att känna sig ”sminkad” eller som en förstärkning till sin lagda make up.

Jaderma utför medicinsk tatuering av bröstvårtor och camouflering av ärr. Bröstvårtspigmentering är för dig som har gjort bröstreduktion och önskar ny bröstvårta eller bara vill förändra färgen och/eller storleken på dina bröstvårtor. 

Efter en bröstreduktion kan vi utföra medicinsk tatuering på så sätt kan vi återskapa nya bröstvårtor, förändra utseendet på bröstvårtorna eller dölja ärr efter en operation.

Med 3d metoden skapar vi ett naturligt utseende på bröstvårtan med både färg och form efter dina önskemål, vi har ett stort urval av färger för att anpassa den färg du önskar.  Den som utför behandling av bröstpigmentering måste terapeuten ha en special utbildning av detta då det inte kan jämföras med tatuering av bryn.

Vi på Jaderma har givetvis special kompetens och utbildning för bröstvårtspigmentering och samarbetar med landsting och plastikkirurger.

Du som har fått en bröstreduktion kan få stöd av ditt landsting med att få återställa ditt/dina bröst med ny bröstvårta kontakta oss eller din läkare så hjälper vi dig hur du ska gå till väga.

En uttrycksfull mun tillhör framtidens skönhetsideal. Genom små korrigeringar av läppkonturer framhäver du kvinnligheten.

Make up pigmentering är en permanent make up. Till skillnad från vanlig tatuering använder Long-Time-Liner bara en nål. Det innebär att jag kan arbeta mycket noggrant och det är mindre smärtsamt för kunden.

För permanent make up används inte så mycket färg som i vanlig tatuering. Den största skillnaden är att det används färg för medicinsk tatuering.
Medicinsk tatuering används för korrigering av ärr efter operationer, innovation av vårtgårdspigmentering efter cancerkirurgi av bröst och ärr hårtransplantation.
Kontur make är hjälp för dem som har alopesia (håravfall) ex bryn, eye liner.

Av kosmetisk pigmentering – medicinsk tatuering – Long-Time-liner. Två veckor efter behandlingen, kan en utvärdering av resultatet göras. Om färgen skulle visa sig vara något blekt, så ska det utföras ett återbesök efter behandling. Oftast gör man en efterbehandling för att mätta huden och färgen sitter längre ca 1-3 år.

Konsultation

Skicka en bokningsförfrågan eller ring så bokar vi en konsultation och tittar vi på kan göra för dig. Du får möjlighet att ställa frågor, tittar på vad du vill förändra eller/och förstärka.

Kosmetisk pigmentering kommer inte att ersätta all make up, men för många är det fullt tillräckligt. Vi arbetar för att du ska få ett naturligt utseende. Våra mineralfärger är individuellt anpassade, avancerade och speciellt utvecklad för denna typ av behandling.

Pris:

Återbesöket betalar du när du kommer på ditt återbesök

Påfyllnad efter 1-2 år boka konsultation och be om ett pris då det beror på dina önskemål

Återbesöken ska ske inom 4 veckor om inget annat har kommit överens. 

Vi använder endast CE-märkta färger som är godkända av läkemedelsverket och EU.
Vi är även godkända av miljö och hälsa.