Våra behandlingar

Jaderma erbjuder dig resultatinriktade behandlingar som ska ge dig en bra hudhälsa.

Välkommen
med din bokning

Välkommen att boka behandling via knappen nedan, 

Observera* Det är viktigt för oss att du berättar om du har någon sjukdom eller allergier så som Diabetes, Rosacea, Perioral dermatit etc. Eftersom detta kan påverka vissa av våra behandlingar. Vi är alltid måna om att hitta den bästa personliga lösningen för dig. Varmt välkommen!

Long–Time–Liner
Kosmetisk pigmentering

Våra linergister är specialutbildade experter inom skönhet. De tar sig tid för att ge råd och för att svara på alla dina frågor kring Permanent Makeup. Vårt mål är att du ska känna dig nöjd med din behandling och ditt resultat. Därför har vi utvecklat den extra skonsamma metoden ”Conture Make up”.
Våra linergister skräddarsyr din behandling utifrån dina förutsättningar och med hjälp av vår professionella teknik. Vi erbjuder ett stort sortiment av olika färger för att kunna uppfylla alla dina önskemål. Permanent make up med metoden Long-Time-Liner använder samma princip som en vanlig tatuering, men går inte så djupt ner i huden. Dessutom med hjälp av en annan färg för att ge micropigmenteringen ett naturligt utseende. Färgerna blir aldrig blåa i tonen efter några år.

Long-Time-Liner kosmetisk pigmentering har efter många års forskning och utveckling blivit det naturliga valet av permanent make up.
Med kosmetisk pigmentering kan du uppnå ett väl detaljerat och uttrycksfullt utseende.

Många kvinnor sminkar sig dagligen för att känna sig mer attraktiva. Permanent Make up är en skonsam metod som ersätter smink såsom ögonbrynfärg, eyeliner och läppstift. Permanent Makeup är perfekt för en aktiv livsstil. Med ett vårdat utseende känner man sig fräsch på jobbet, i gymmet eller på spat. Kvinnor som vill ha ett perfekt utseende 24 timmar om dygnet utan att lägga tid och energi på att förnya sitt smink flera gånger om dagen. Att framhäva det naturliga utan att känna sig ”sminkad” eller som en förstärkning till sin lagda make up.

Man kan använda sig av kosmetisk pigmentering efter exempelvis olyckor, munsår, alopesia och cancer för att rätta till utseendet. 

En uttrycksfull mun tillhör framtidens skönhetsideal. Genom små korrigeringar av läppkonturer framhäver du kvinnligheten.

Make up pigmentering är en permanent make up. Till skillnad från vanlig tatuering använder Long-Time-Liner bara en nål. Det innebär att jag kan arbeta mycket noggrant och det är mindre smärtsamt för kunden.

För permanent make up används inte så mycket färg som i vanlig tatuering. Den största skillnaden är att det används färg för medicinsk tatuering. Medicinsk tatuering används för korrigering av ärr efter operationer, innovation av vårtgården efter cancerkirurgi av bröst och ärr hårtransplantation. Kontur make av dem som har alopesia (håravfall) ex bryn, eye liner.
Av kosmetisk pigmentering – Long-Time-linerTvå veckor efter behandlingen, kan en utvärdering av resultatet göras. Om färgen skulle visa sig vara något blekt, så ska det utföras ett återbesök efter behandling. Oftast gör man en efterbehandling för att mätta huden och färgen sitter längre ca 1-3 år.

Konsultation

Skicka en bokningsförfrågan eller ring så bokar vi en konsultation och tittar vi på kan göra för dig. Du får möjlighet att ställa frågor, tittar på vad du vill förändra eller/och förstärka.

Kosmetisk pigmentering kommer inte att ersätta all make up, men för många är det fullt tillräckligt. Vi arbetar för att du ska få ett naturligt utseende. Våra mineralfärger är individuellt anpassade, avancerade och speciellt utvecklad för denna typ av behandling.

Pris:

Återbesöket betalar du när du kommer på ditt återbesök

Påfyllnad efter 1-2 år boka konsultation och be om ett pris då det beror på dina önskemål

Återbesöken ska ske inom 4 veckor om inget annat har kommit överens. 

Vi använder endast CE-märkta färger som är godkända av läkemedelsverket och EU.
Vi är även godkända av miljö och hälsa.