Våra behandlingar

Jaderma erbjuder dig resultatinriktade behandlingar som ska ge dig en bra hudhälsa.

Välkommen
med din bokning

Välkommen att boka behandling via knappen nedan, 

Observera* Det är viktigt för oss att du berättar om du har någon sjukdom eller allergier så som Diabetes, Rosacea, Perioral dermatit etc. Eftersom detta kan påverka vissa av våra behandlingar. Vi är alltid måna om att hitta den bästa personliga lösningen för dig. Varmt välkommen!

Hudvård

Jaderma arbetar med Dermalogicas unika koncept. Med hjälp av Dermalogicas avancerade resultatinriktade produkter och behandlingstekniker får du hos oss en personligt anpassad ansiktsbehandling som passar dig ungdom som mogen man eller kvinna. Vi lyfter ansiktsbehandlingarna till en ny nivå.

I Pro Skin – ansiktsbehandling ingår rengöring, hudanalys, peeling, portömning, brynformning, ansiktsmassage, ansiktsmask. Avslutas med serum och kräm.

Hos Jaderma kan du även välja till att göra en frans -och brynfärning i samband med din Pro skin behandling läs mer under Frans -och brynfärgning.

Den ultimata ansiktsbehandlingen, aldrig lik från gång till gång. Behandlingen är personligt anpassad till dig för att du ska få en optimal hudhälsa. Vi arbetar med resultatinriktade behandlingar då allt ingår i behandlingen. Pro Skin 75 ger dig bäst resultat och avkoppling. Ansiktsbehandlingen skräddarsys efter dina önskemål. I behandlingen ingår; rengöring, face mapping, peeling, portömning, brynformning, massage, mask och avslutande produkter. 

ProSkin 60 är för dig som vill få en bättre hudhälsa. Ansiktsbehandlingen skräddarsys till dig. Snabb och effektiv behandling som ger snabba resultat. Behandlingen skräddarsys efter dina önskemål.I behandlingen ingår; rengöring, face mapping, peeling, portömning, brynformning, massage, mask och avslutande produkter. 

Dermaplaning är en anti aging-ansiktsbehandling, inte en metod för hårborttagning. I behandlingen används ett specialtillverkad skallpellblad speciellt för dermaplaning som avlägsnar döda hudceller, och på köpet avlägsnas även vellushår (persikofjun). Man låter skalpellen glida över huden efter ett visst mönster partiellt över hela ansikte med start från panna som avslut på halsen. Syftet med dermaplaning är att få en utmärkt mekanisk peeling, som passar alla utom den allra känsligaste huden.

När tonåren kommer förändras huden. Vi hjälper dig till en bättre hudhälsa. Ansiktsbehandlingen är personligt anpassad för dig och din hud. (Ungdom gäller upp till 18 år)