Våra behandlingar

Jaderma erbjuder dig resultatinriktade behandlingar som ska ge dig en bra hudhälsa.

Välkommen
med din bokning

Välkommen att boka behandling via knappen nedan, 

Observera* Det är viktigt för oss att du berättar om du har någon sjukdom eller allergier så som Diabetes, Rosacea, Perioral dermatit etc. Eftersom detta kan påverka vissa av våra behandlingar. Vi är alltid måna om att hitta den bästa personliga lösningen för dig. Varmt välkommen!

MakeUp

Har du tröttnat på den makeup du alltid lägger, och är sugen på att lära dig något nytt samt bli inspirerad?

Våra terapeuter är utbildade på att läsa av vilka färger som klär dig och kan därefter minska dig på ett snyggt och naturligt sätt. Vi lär dig samtidigt som vi lägger en vardags makeUp hur du med enkla knep kan se piggare ut i vardagen. Var och en av oss har genom våra gener fått en viss grundton i huden, på samma sätt som vi har vår egen unika hårfärg och ögonfärg. Och de individuella grundfärgerna förändras egentligen inte genom livet. Det är denna naturliga, medfödda färgpalett som avgör vilka färger som klär oss och skapar ett harmoniskt utseende.  Genom att få en snygg bas som passar din grundton i huden med hjälp av foundation, rouge, ögonskugga, samt att få läppar harmoniera fint ihop med din bas eller hur du lägger en mer avancerad kvälls MakeUp till festen.

Med hjälp av en proffsig makeup kan terapeuten lyfta ditt ansikte och skapa närmast magiska effekter – du kan framhäva och trolla bort, tona ned, mejsla fram och skapa illusioner.

Dags MakeUp

En dagsmakeup innebär en lätt färgad makeup som går ton i ton med huden. Oftast används matta ögonskuggor som är blandade, utan skarpa gränser. Ögonmakeupen utgår alltid från ögats form.

Kvälls-/fest MakeUp

På kvällen och till fest läggs oftast en kraftigare ögonskugga och en eyeliner. På kvällen kan det passa med glitter i ögonskuggorna.

Brud MakeUp

Vi bokar in en konsultation där vi pratar om dina önskemål och kommer överens om vilken makeup du vill ha. Vi utför även själva provsminkningen. Brudmakeup utförs i minsta detalj och håller från morgon till kväll.

Tärna MakeUp

Tärnans makeup brukar vanligtvis vara diskretare än brudens men vi ser gärna att dom matchar varann.

Pris:

Har du några frågor eller funderingar? Slå en signal till oss eller maila för frågor eller bokning.