Våra behandlingar

Jaderma erbjuder dig resultatinriktade behandlingar som ska ge dig en bra hudhälsa.

Välkommen
med din bokning

Välkommen att boka behandling via knappen nedan, 

Observera* Det är viktigt för oss att du berättar om du har någon sjukdom eller allergier så som Diabetes, Rosacea, Perioral dermatit etc. Eftersom detta kan påverka vissa av våra behandlingar. Vi är alltid måna om att hitta den bästa personliga lösningen för dig. Varmt välkommen!

Kroppsmassage

Vi erbjuder flera olika typer av massage. Dorota vår massageterapeut anpassar massagen efter dig och dina behov.

Den svenska klassiska massagen mjukar upp dina spända muskler och tänjer din bindväv. Den ökar blodcirkulationen och även välbefinnandet.

Den klassiska massagen är djupgående och läkande. Musklerna bearbetas genom strykningar och knådningar. Detta minskar spänningar och värk i muskler och leder samt även svullnader orsakade av dålig lymfcirkulation. Massagen verkar också avslappnande och lugnande för sinnet genom att beröringen frigör lugn och ro-hormoner.

Massagen används både i friskvårdande syfte och för rehabiliterande behandling av specifika skador och besvär i muskler och leder. Massage har en avslappnande effekt på kroppen, stärker immunförsvaret och motverkar stress, vilket också ökar din prestationsförmåga. Du får en djupare och lugnare andning vilket motverkar spänningar vid smärttillstånd

Naturligtvis väljer du själv hur kraftfull du önskar din behandling.

Du behöver inte vara en elitidrottare för att få det som brukar kallas för idrottsmassage. En idrottsmassage är helt enkelt en massage där resultatet kommer i första hand. Det är med andra ord en bra behandling för alla med problem.

En idrottsmassage är ofta mer kraftfull än en vanlig massage. Med kraftfulla grepp och töjningar mjukar man upp de muskler som orsakar problematik. Ofta läggs även stretch och triggerpunktsbehandling till för bästa resultat och ny energi till musklerna.

Idrottsmassage har i fler och fler studier de senaste åren kunnat påvisa en märkbar effekt. Det är något som de flesta som idrottar på någorlunda seriös nivå bör göra regelbundet. På folk som sysslar med cykling, löpning och styrketräning har massagen en mycket god påvisad effekt.

Access Bars är en skön, avslappnande behandling som kan komma att förändra ditt liv!
Tankar, känslor, sinnesstämningar, dömande, slutsatser och synpunkter påverkar oss på många olika sätt även cellen påverkas. 

När vi tar emot en session i Access Bars, så släpper du på bl.a begränsningar inom livets alla områden. Det händer också mycket i kroppen på cellnivå.
Behandlingen hjälper dig att släppa på stress och oro. Den skapar närhet och gemenskap, ökar lusten, förbättrar sömnen, tystar tankebruset och så mycket mer. 

Bars är 32 punkter på huvudet som när de får en lätt beröring omedelbart frigör blockeringar på alla nivåer inom livet alla områden. Det är som om att storstäda i ditt mentala inre och ge dig själv mer utrymme att vara den du egentligen är. 
Alla kan ta emot sessioner i Access Bars, oavsett tillstånd eller ålder.
Barn som får Bars ökar det inre lugnet, höjer självkänslan och inlärningsförmågan. De öppnar upp för sin egen kreativitet, vilket underlättar skolgången. Både barn och vuxna med tex ADHD kan uppleva ett ökat lugn.
Alla kan ta emot Access Bars oavsett tillstånd och används effektivt vid stress, utmattning och kronisk värk.

Vad kan du få ut av en Barsbehandling?

– reducerar stress, oro och katastroftänkande
– tystar tankebruset
– höjer din närvaro 
– ökar din energi 
– ökad koncentration och inlärning
– minskat självdömande och negativt tänkande
– reducerar rädslor, hinder, mönster
– djupare sömn
– förbättrade relationer
– lättare att göra val
– ökad livsglädjen
– möter livet med en större lätthet
– spänningar i kropp och medvetande lättar
– förbättrad kommunikation
– cellfunktionen förbättras och cellen återgår till sin normala klotformning
– du blir mer av dig själv och skapande av ditt eget liv
– självkänslan och kroppskännedomen ökar
– kreativiteten och handling ökar
– löser upp blockeringar, emotionellt, fysiskt, psykiskt, själsligt
– släpper på spänningar både mentalt och fysiskt
– ökat välmående

 

Ett trögt lymfsystem kan ge upphov till en rad problem som ödem, fibromyalgi, restless legs, celluliter, sömnsvårigheter, återkommande förkylningar, huvudvärk, migrän, domningar, stelhet, värk och mycket annat.Lymfmassage är en mild terapi och används för att förbättra cirkulationen i huden och öka dess elasticitet.  

Lymfmassage har till syfte att stimulera lymfsystemet att öka transporten av överskottsvätska och slaggprodukter från vävnaden tillbaka till blodbanan för att renas och transporteras ut ur kroppen via urinen. Det är en behandling som passar alla, men speciellt personer med någon svullnad, smärta domningar eller trötthetssymptom. Lymfmassage brukar även kallas för bantningsmassage eftersom vi masserar bort fett och vätska. Du kommer att känna dig lätt i kroppen efter massagen och det är en väldigt lugn och avslappnande behandling.  Att ha ett fungerande lymfsystem ger en vikt balans och du slipper att vikten pendlar flera kilo från den ena dagen till den andra. Du känner dig dessutom mindre svullen i kroppen.