Våra behandlingar

Jaderma erbjuder dig resultatinriktade behandlingar som ska ge dig en bra hudhälsa.

Välkommen
med din bokning

Välkommen att boka behandling via knappen nedan, 

Observera* Det är viktigt för oss att du berättar om du har någon sjukdom eller allergier så som Diabetes, Rosacea, Perioral dermatit etc. Eftersom detta kan påverka vissa av våra behandlingar. Vi är alltid måna om att hitta den bästa personliga lösningen för dig. Varmt välkommen!

Purebeau fibroblast

Fibroblast är en kosmetisk, icke-invasiv behandling som sker med plasmaljus för ett huduppstramande resultat. Metoden har utvecklats av Purebeau i Tyskland. Fibroblast arbetar på framsidan av huden i Epidermis och via ljusimpulser stimulerar fibroblasterna huden till att producera nytt kollagen.

Vanliga frågor

Behandlingen börjar med applicering av en bedövningskräm på området som ska behandlas. Purebeau Fibroblast applikatorn används för att skapa små fläckar i ett visst mönster för att uppnå åtstramningen. Behandlingen resulterar i bildning av små, torra fläckar. Läkningen tar 5-7 dagar skorporna ska få falla av utav sig själv. Under läkningen kan vi erbjuda make up att täcka över med. En lättare rodnad kan kvarstå under 2-3 veckor. Ingen blödning förväntas. Räkna med svullnad och vissa andra obehag under de första 1-4 dagarna.
• Ögonlock
• Dekolletage
• Panna
• Hamsterpåsarna (kinder & mun)
• Fibrom
• Glabella (Bekymmersrynkan)
• Uppstramning av Hals
• Kråksparkar (Rynkor/tunna veck i yttre ögonvrån)
• Nasolabialveck (Rynkor mellan näsa och mun)
• Under ögonen
En behandling ger en tydlig förbättring men önskas ännu mer resultat så är det möjligt att göra fler behandlingarna dessa görs i så fall med ett intervall om 6 veckor.
Direkt efter behandlingen, har du små skorpor som kan täckas över med en speciell kräm efter att området rengjorts noggrant. Det är viktigt att dessa skorpor inte tas bort (du får absolut inte pilla av skorpan det kan i så fall ge ärrbildning) Två gånger dagligen på morgonen och på kvällen rengörs området noggrant samt desinficeras med den spray du skall använda under läkningen. Applicera sedan den speciella krämen. Efter skorporna har trillat av (dag 5-7), kommer en ny rosa hud. Denna hud måste alltid skyddas från direkt solljus med hög solskydds faktor minst 30 spf under kommande 3 månader. Simning och bastu är tillåten när alla skorpor har trillat av och såret är helt läkt. Efterbehandlingen är väldig viktig och måste följas. Eftersom rökare har ett långsammare blodflöde, tar läkningsprocessen längre tid. Observera när skorpor försvinner, kan rodna finnas kvar runt området i de följande veckorna till månader. Det tar vanligtvis 2-4 veckor (sällan längre) tills huden har uppnått sin normala färg igen.
Sammantaget har Fibroblast mycket få komplikationer förutsatt att du följer eftervården enligt våra rekommendationer. Rodnad som vi tidigare nämnt är en biverkan som uppstår och kvarstår under några veckor. I sällsynta fall har uppkomsten av depigmentering (huden upplevs som blekt) kvarstått. Utslag i huden kan förekomma men är sällsynta. Det är väldigt viktigt under de första 3-6 månaderna helt undvika uv-strålning, både från solen och solarium för att inte riskera en hyperpigmentering (området upplevs mörkar).

Andra ovanliga men förekommande biverkningar är att reagera med överkänslighet eller få en allergisk reaktion mot lokalbedövning, läkningsproblem, hudinfektioner, ärrbildning, lätt svullnad, rodnad, stickningar, förekomst av herpes simplex, blödning. Om en av dessa oönskade biverkningar inträffar, kan det vanligtvis korrigeras under efterbehandling.

Skulle några av dessa ovanligare biverkningar uppstå ska kliniken omgående kontaktas samma gäller t.ex. tecken på en infektion såsom överdriven rodnad, var, blåsor eller tjock, gul skorpbildning eller någon annan oönskad eller oväntad biverkning som uppträder under efterbehandlingen.
Hudområdet stramas upp markant. Resultatet varar i cirka 2 år.

Konsultation innan behandling

Konsultation rekommenderas alltid innan behandling för att se vad som krävs tidsmässigt och du får ett kostnadsförslag på vad behandlingen kostar dig. Du kan ställa frågor i lugn och ro, visa vad du önskar ta bort.

Pris: