Utbildningar inom Permanent Make-Up

Jaderma utbildar i permanent make up med metoden Long-Time-Liner som även erbjuder tillbehör som färger, maskiner, pennor bland annat för din permanenta make up.

Long-Time-Liner är ett framgångsrikt varumärke världen över och har ett välrenommerat koncept inom Permanent Make-Up. Long-Time-Liner har ett certifikat för utbildningar och höga standarder för behandlingar, hygien, teknik och pigment. Long-Time-Liner har funnits i över 30 år viket skapar stor trygghet. Vi erbjuder service och coachning för alla våra kunder i Long-Time-Liner teamet.

Long-Time-Liner utbildning

 • Letar du efter nytt yrke?
 • Vill du ha komplement till din verksamhet?
 • Vill du lyckas?
 • Vill du ha återkommande kunder?
 • Vill du skapa lönsamhet?
 • Vill du ta hand om båda kvinnan och mannens välbefinnande och deras utseende? 

Vill du bli professionell inom permanent make up? Utbilda dig med Long-Time-Liner och bli en permanent make up artist. Med gedigen utbildning blir det din trygghet och kan skapa en framgång för dig. Det är utan tvekan ett av det mest perfekta sättet att förbättra en kvinnas skönhet och välbefinnande. 

Long-Time-Liner Koncept

Long-Time-Liner är en av de som erbjuder högsta kvalité på maskin- och pigmenteringsfärger. Long-Time-Liner har egna kemister och eget laboratorium där de tillverkar sina egna färger och maskiner vilket är unikt.
Färgerna är växtbaserade och veganska och nästintill allergena.

Long-Time-Liner har två pigmenteringsmaskiner.  

Conture-Liner Duo-maskinen har ett elektronisk säkerhetsstyrenhet och erbjuder möjligheten att ansluta till två handstycken. Maskinerna har en exakt precision, tyst och balanserad pigmenteringsteknik och som ger kort läkningstid för kunden. Vi använder oss av steriliserade engångsmoduler som ger högsta hygienkrav.

Maskinen Starter BLU Pigmenteringsmaskin är en idealisk start för den som vill börja med permanent make up. Maskinen har ett handstycke som är optimalt att starta med. Maskinen är utvecklad på samma sätt som den berömda Conture-Liner Duo

Vårt koncept är att alltid erbjuda kunden en professionell sminkning med våra unika pennor som är näst intill fria från allergener. Märkt ”Made in Germany” och certifierad med premiumkvalité.
Vi har ett omfattande utbud av färger för ögonbryn, eyeliner, läppar och kamouflage. Du kan blanda och få unika färger som gör att din kund blir nöjd.

Vad är skillnaden på microblading och microshading?

Under de senaste åren har Permanent Make Up upplevt en boom , inte minst på grund av många nya tekniker och framför allt tack vare alla nya produkter och resultat .

Permanent Make Up av ögonbryn ser  naturliga ut idag , permanenta make-up läppar är inte längre pigmenterade med hårda konturer och en permanent make-up eyeliner understryker ögonen beroende på dina behov från tunn fin linje till en mer markerad eyeliner.. Varje permanent makeup kan därmed ge ett naturligt uttrycksfullt öga till alla enskilda behov.

Vad betyder Permanent Make Up?

En permanent make up  är en kosmetisk tatuering som vanligtvis förskönar ögonbrynen , ögonlocken och läpparna . Men det finns också kamoufleringstekniker där ärr kan justeras eller bröstvårtor rekonstrueras visuellt. Med många märken, tekniker och produkter kommer fler och fler koncept in i spelet, vilket kan verka förvirrande till en början.

Microblading

När man utför microblading för ögonbrynen skär man in linjer som ska likna strån in i det översta hudskiktet med hjälp av ett handstycke som används manuellt och utan motor. Man rispar in nålen som likar ett skalpellblad dessa linjer representerar senare ögonbrynens hår.  När huden har repats tillsätts sedan färg, som man lägger i öppningarna och måste verka i flera minuter. Eftersom denna typ av behandling i vår mening inte särskilt snäll mot huden och eventuellt med vissa risker för ärrbildning. Därför  står vi inte för detta.

 Micropigmentering

Med mikropigmentering av permanent make-up, med metoden  Long-Time-Liner® med maskinen Conture® Liner DUO , appliceras färgen i huden med hjälp av en elektronisk enhet och en mycket fin nål (akupunkturnål) kan vi utföra pigmenteringen exakt rak och möjliggör således en mycket punktlig behandling , utan att huden ansträngts ytterligare genom att rotera nålens rörelser. Färgen införs i huden med nålen. Därför påverkas huden så lite som möjligt . När vi behandlar på detta sätt blir färgen bara i de övre skikten på huden och inte så djup som en tatuering som införs i huden . Den läkningsprocessen är, till skillnad från vissa andra metoder och anordningar för Long-Time-Liner metoden oftast kortare .

Microshading

Microshading/ombre/skuggteknik är en metod och teknik för skuggning av ögonbryn .
Som med samma teknik som stråteknik pigmenterar man med ett manuellt handstycke genom att ”stämpla” huden såväl som genom försiktig mikropigmentering med en motordriven enhet. Vissa leverantörer kombinerar stråteknik och skuggning med en penna med skalpellblad som används manuellt.  Vid microshading med en manuell penna som har flera nålspetsar rispas detta in i huden manuellt, vilket betyder att användaren bestämmer trycket och pigmentdjupet. Även om microshading med en manuell penna annonseras som ett skonsamt alternativ till microblading innebär den manuella metoden avsevärt större risker än behandling med en motoriserad anordning, där nålens längd och även antalet slag, färgflödet kan regleras. Färgen kommer jämnt och försiktigt in i huden när det gäller vår enhet utan risk för ärrbildning.

Vårt tips: Vi vill råda dig innan köp av utbildning och utrustning. Låt oss visa dig vår utbildningsplan och utrustning som används, prova vår maskin för att du ska förstå den fina tekniken som vi använder. Viktigt för oss att du får tillbaka din investering och att du blir nöjd på lång sikt.

Priser för utbildning inom

Permanent Make-Up

Utbildningar för hudterapeuter eller inom branschen

Är du hudterapeut och vill utvidga din verksamhet med mycket lukrativa och lönsamma Permanent Make Up-behandlingarna? Vill du arbeta med kvalitativa färgpigment och en av de mildaste maskin enheterna i branschen? Vill du ha en gedigen utbildning, en maskin enhet med säkerhet tillverkad i Tyskland?

Registrera dig nedan för vår basutbildning på en  2-veckors baskurs.
Examen: ”Licens I Linergist®”

Grundläggande Basutbildning som är komprimerad till två veckor. Efter utbildningen kan du direkt utföra behandlingen framgångsrikt på dina kunder.

 • Utbildningen är i två veckor måndag-fredag i Halmstad (andra orter kontakta Jaderma)

  innehåll:

 • Genomgång av huden
 • Pre-drawing
 • Färglära
 • Pigmentering på latex och modeller
 • Ögonbryn i den finaste stråteknik/ hårpigmenteringen
 • Eyeliner och lashliner
 • Läppens fulla skugga inkl. konturer
 • Hygien- miljö och hälsokrav för salong
 • Marknadsföring
 • Sociala medier
 • Utrustning och verktyg

Pris 39 000kr + moms

STEG FÖR STEG – ögonbryn, eyeliner eller läppar

Koncentrerad individuell utbildning i 3-dagar med all teori- och praktikdelar du behöver för att komma igång.

Du väljer vilken del du vill komma igång med. Du kan succesivt bygga på andra delar i din takt.

Utbildningen kan vara för dig som har förkunskaper från microblading och vill lära dig en annan eller byta till maskin för att kunna utföra fler delar som eyeliner och/eller läppar.

Du kanske är från skönhetsbranschen och vill komplettera din verksamhet med permanent make up. 

 • Utbildningen kan bokas året runt
 • Tre dagars individuell intensiv träning
 • Det krävs att du har någon av våra maskiner

  Kom igång omedelbart! Välj individuellt!

  Som ”stylist” väljer du dina träningssteg individuellt – och individuell träning.
  Varje träningssteg är kort och fokuserat. Efter varje steg kan du omedelbart implementera ditt framgångsrika arbete med kunden. Hur snabbt du kan bli ännu mer framgångsrik är upp till dig – och ditt nästa träningssteg.
  Du har möjlighet att ta med dina egna modeller för din pigmentering. För dessa modeller är behandlingen i detta fall gratis.

Pris 19 900 kr + moms

Ta bort oönskad permanent make-up, blading eller till och med tatueringar med vårt Pigment Remover Bye-Bye Pigment .

Vårt motto Så skonsamt som möjligt, så effektivt som nödvändigt! I vårt eget laboratorium i München har vi utvecklat en pigmentborttagare baserad på alkaliska lösningar. Behandling med Bye-Bye är extremt effektiv och för oss är det viktigt att vi är så skonsamma som möjligt mot huden.

Vid korrekt användning reduceras risken för ärrbildning och alla pigment (inklusive kamouflagepigment) kan tas bort beroende på djupet på PMU eller tatuering. 

Bye-Bye-pigment innehåller inga syror eller giftiga ingredienser.

Observera att denna produkt av säkerhetsskäl endast får användas av utbildade pigmenterare.

 

Anmäl intresse för utbildning

Välj utbildning: